4102430_preview-7

Välkommen till min Konsthall!

Sommaren 2020 stängde jag ateljén för besök och gick online. Varje onsdag körde jag ett Facebook Live på olika teman. Serien tog avstamp i färgen blått och slutade i en sneak peak på min nya röda kollektion av brudkronor. Mitt i allt en tillbakablick där jag upptäckte att jag faktiskt firade inte mindre än 2 jubileum! 

10 år som Kronmakaren i Morup och 5 år med min nya fina ateljé som aldrig hann invigas ordentligt när den var färdigbyggd. 

Så, där och då bestämde jag mig för att fira 2021 istället, med ett nytt hus! En alldeles egen Konsthall. 15 kvm för personliga och små utställningar och berättelser.

Men inte bara det. Konsthallen skall få  jobba såväl för mig som för inbjudna gäster. Konstnärer, konsthantverkare, designers, slöjdare m.fl.

Jag tänker att Konsthallen visar en kombo av kurerade utställningar, workshops, pop ups, showrooms och experiment. I en kul blandning. Det mesta sker sommartid i juni, juli, augusti, då det är varmt och gott, för det är en enkel byggnation. Jag kommer att jobba med ett urval som passar in i mitt koncept och tänk.

ÖPPETTIDER
Konsthallen håller öppet sommartid, onsdagar i juni, juli, augusti kl. 13.00 -17.00 i samband med öppen ateljé. Dessutom öppet vid vernissager och events. Läs under varje utställning för info.

Är du intresserad av att besöka Konsthallen, som konstförening eller privatperson, utanför ordinarie öppettider. Kontakta mig för en bokning av visning >>

STÄLLA UT HOS MIG?
Är du intresserad av att synas här hos mig, med din utställning, kurs eller pop up m.m.?
Kontakta mig så berättar jag mer om hur det fungerar och vad jag kan erbjuda >>